Första veckan på resten av mitt liv är avklarad.

Publicerat: 14 oktober, 2015 i Uncategorized

Skillnaden är som natt och dag sen jag skrev mitt förra inlägg. Då klagade jag på att jag inte hade något att göra med all min lediga tid men nu har jag så fullt upp att jag knappt haft någon ledig stund att skriva här. 

För drygt en vecka sedan fick jag (tillsammans med en veckas träningsplanering) ett meddelande av min tränare där han skrev ”här kommer första veckan av resten av ditt liv!!!!!!!!!!!”. När jag såg det, kändes det så träffsäkert. Eftersom jag inte kommer att studera lika mycket som tidigare år, så kan jag lägga in bättre struktur med kost, sömn, vila och träna betydligt mer. Det blir ungefär som en nystart med min cykelkarriär. 

Träningen kommer att öka successivt i perioder under hösten. Den första veckan blev det en hel del distanspass, vilket var perfekt i det vackra höstvädret. 

En lugn söndagstur med Luca och Daniella.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s