Chockad efter olycka.

Publicerat: 11 september, 2015 i Uncategorized

Jag har allt oftare hört om trafikolyckor med cyklister och bilförare inblandade men jag har aldrig trott att jag själv skulle hamna i en.

Igår på förmiddagen var jag ute en timme och cyklade distanstempo för att bestämma mig om jag skulle köra SM eller inte. På cykelvägen hem finns en utförsbacke med en korsning och trafikljus längst ner. Jag såg att jag hade grönt så jag fortsatte att cykla men plötsligt svängde en bil in vid korsningen. Jag tvärbromsade men hann inte få ner farten tillräckligt, så jag kraschade rakt in i bilens långsida. Det tog bokstavligen tvärstopp.

Jag hann tänka en hel del under tiden då jag bromsade och även när jag låg skadad på marken. Självklart tror man det värsta, att nu kommer jag vara förlamad och aldrig mer kunna springa, cykla och leva ett normalt liv. Tack och lov så hade jag änglavakt. Jag var öm och mör i nacke och rygg. Fick lite skrapsår i ansiktet och axeln, samt var rejält chockad men jag levde och kunde röra på ben och armar. Ambulansen tog dock med mig till Södersjukhuset för att göra en ordentligt undersökning. Jag ska nu ha koll på om jag får ovanlig smärta eller blir illamående men förhoppningsvis blev det bara mjukskador.

Hur blev det nu med SM? Kombinationen med olyckan och att jag inte kände mig helt frisk från förkylningen gjorde mitt beslut enkelt. Det blir inget långlopps SM i mtb för mig i år.

kommentarer
 1. oliver skriver:

  Ojojoj min lilla kompis.
  Det här året är konstigt.
  Många har skadat sig å varit sjuk.
  Skönt ändå att du hade tur i oturen!
  Krya på dig snabbt!
  Kramar
  /oliver

 2. jonas l skriver:

  usch så trist. Krya på dig! Vad sa bilisten?

 3. Gualberto skriver:

  Va tråkigt, krya på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s