SM närmar sig med stormsteg och jag blir allt mer frustrerad.

Publicerat: 9 september, 2015 i Uncategorized

Åh vad frustrerande!! Förkylningen som jag har haft vill inte ge med sig och snart är det långlopps SM. Jag tror jag snart blir tokig om jag inte får träna ett hårt pass och känna mig fit for fight.

Men nu är det som det är … Idag gjorde jag ett test på min testcykel för att se hur pulsen reagerade på 100 respektive 200 w. Den visade normala världen men efter träningen fick jag världens hostattack. Imorgon ska jag träna ett lätt distanspass och om det då inte känns bättre så blir det inget långlopps SM för min del den här säsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s