Ingen bockstenstur

Publicerat: 4 september, 2015 i Uncategorized

Igår tog jag beslutet att inte köra Bockstensturen på lördag. Jag var fortfarande grymd förkyld, men skulle jag ha kapat av huvudet så skulle jag mått helt ok 😉 Skämt och sido kändes beslutet bra även fast det hade varit roligt att cykla på den vackra banan nere i Varberg. Nu har jag chans att återhämta mig mer och förhoppningsvis kan jag om någon dag köra på igen som vanligt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s