Skolstart

Publicerat: 31 augusti, 2015 i Uncategorized

Det var en tuff start på det nya skolåret. Vi började idag redan klockan åtta med upprop och sen var det föreläsningar fram till kl 16. När man har haft ett långt sommarlov så blev det ansträngande att koncentra sig en hel dag. Dessutom ”sprang” jag fram och tillbaka till studievägledaren och årsansvarige under rasterna så det blev inget lugn och ro.

”Springandet” gav iaf resultat, för nu är det bestämt att jag ska gå ner i studietakt med ca 50 %.  Detta innebär att min stressnivå kommer att sjunka och att jag kan fokusera mer på min träning och cykelsatsning. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s