Hacksta xc

Publicerat: 31 augusti, 2015 i Uncategorized

Igår bar det först av till Sollentuna för att där få skjuts av en snäll Per Kumlin till Täby för att tävla Hacksta xc. 

Jag fick tidigare höra att det skulle vara en relativt lätt bana där (med tanke på teknik) så tänkte då att den borde passa mig. Men oj vad fel den personen hade, enligt min mening. Det var klipphällar med dropp, många kurvor, mycket stenar och rötter men det var ändå en rolig bana och när jag klarade alla partier så blev det ännu roligaste. In på tredje varvet kom det dock regn som gjorde banan hal och svårare. Jag vurpade och slog lillfingret något så de två sista varven tog jag det försiktigt, ville inte riskera något. Efter fem varv kom jag nöjd i mål med ännu en seger. Jag älskar att vinna 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s