Le Roi De La Montagne

Publicerat: 28 augusti, 2015 i Uncategorized

Jag bestämde mig på sista sekund att jag skulle tävla Le Roi De La Montagne inne i Stockholm. Jag var lite osäker på om jag skulle orka tävla, för bena kändes trötta efter mina långa tröskelintervaller som jag gjorde på fm. 

Det var en rolig men annorlunda form av race då den gick ut på att cykla snabbast upp för en lång backe. Vi startade i heat och de två första i varje heat gick sedan vidare. Det kändes faktiskt bättre än förväntat och jag vann de två heaten och blev därmed qween of the hill 🙂

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s