Ghettothlon

Publicerat: 22 augusti, 2015 i Uncategorized

Jag har länge undrat hur det är att tävla triathlon. Idag fick jag en smak av det då Bang Engström ordnade en rolig Ghettothlon nere i Rudan i Haninge.

Vi startade med 200 m simning som kändes fruktansvärt långt för mig, trodde stundtals att jag skulle sjunka som en sten. 😉 Trött och andfådd var det sedan dags för 5 km mtb runt den korta mtb-slingan som består av klipphällar och stigar med mycket rötter och stenar. Jag fick in ett hyffsad bra flyt i skogen och lyckades cykla om några andra deltagare. Sedan var det dags för 3 km löpning, återigen på skogstigar men även på grusvägar. Trött, glad och slut kom jag sedan i mål på andra plats.

Hans Schönning lyckades fånga mig på några bilder.

Ghettatlon-123 Ghettatlon-110 Ghettatlon-107 Ghettatlon-77 Ghettatlon-51

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s