5:e och 6:e Kermisloppen

Publicerat: 26 juli, 2015 i Uncategorized

Jag hade som plan igår att på tävlingen vara med i en utbrytning. Jag försökte att göra attacker men jag var inte tillräcklig stark. Bena var slitna så jag var nöjd som var med i klungan. Kom på 18:e plats.

Eftersom jag var sliten igår, var jag osäker på om jag skulle tävla idag. Men jag ville inte missa ett bra fartpass så jag valde att tävla. 

Banan idag var rolig med många kurvor och en lång uppförsbacke innan mål. Jag kände mig faktisk stark under tävlingen, backen kändes som en barnlek. 😉 Det regnade under racet så det var lite halare i kurvorna och många tjejer tog det lugnt där. Jag tyckte det var roligt att cykla snabbt i kurvorna, kanske lite för roligt, för under det fjärde varvet vurpade jag och gled över asfalten. Var sen inte särskilld pepp på att fortsätta tävla så valde att bryta. 

Nu har jag tävlat klart för i år i Belgien. Det kanske inte blev den bästa avslutningen men jag är nöjd med mina prestationer här nere. Känner att jag har utvecklats mycket som cyklist och har fått många nya vänner. 

Jag har fått turen att träffa ett väldigt snällt par som har hjälpt oss med service många gånger under dessa tävlingar. Thank you so much for all help Freddie and Rosa! 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s