4:e kermisloppet

Publicerat: 25 juli, 2015 i Uncategorized

Igår eftermiddag cyklade jag fjärde racet här nere. Det var grymt många och starka deltagare med igår. Flera av dessa är med i uci-team och ska tävla söndagens sista etapp på tour de France så de tog denna tävling som en bra genomkörare.

Banan var kurvig med smala vägar, vilket gjorde det trångt i klungan när alla ville hitta positioner in i kurvorna. Jag gjorde inga attacker igår utan jag låg med i klungan istället. På det sista varvet gjorde tre stycken en utbrytning medan vi andra spurtade om en fjärde plats. Jag kom på placering 18.

FB_IMG_1437815679712 FB_IMG_1437815670794 FB_IMG_1437815568687

Senare idag blir det ett nytt kermislopp och då ska jag försöka mig på en utbrytning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s