Vilodag

Publicerat: 23 juli, 2015 i Uncategorized

Medan de andra är och cyklar så tar jag det lugnt idag med träning. Jag kände mig lite sliten igår eftermiddag och eftersom jag har en tuff helg med tre tävlingar framför mig så är det bäst att jag vilar idag från kondition. Det blir dock lite bålstabilitet senare idag.

Jag har fastnat för serien ”game of thrones” så tänkte passa på att se åtminstone ett avsnitt nu när jag ändå ska vila. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s