3:e Kermisloppet 

Publicerat: 21 juli, 2015 i Uncategorized

Jag hann inte cykla tävlingsbanan idag innan start men eftersom man kör hela 12 varv så gjorde inte det något. Det var en tuff bana för att vara här i Belgien. Det var en ganska lång uppförsbacke, en teknisk och rolig utförsbacke och många kurvor på banan. 

Jag var lite extra nervös innan start, för det var över 60 cyklister och dessutom var det fyra till duktiga svenskar med.

Det var många bra cyklister med så tempot var högt och då mina ben kändes lite sega så fick jag slita mycket. Klungan blev mindre för varje varv så antagligen var det slitsamt för många idag. Desto längre loppet pågick, desto bättre började det kännas i mina ben. De sista varven försökte jag hålla mig långt fram i klungan utifall om klungan skulle spricka. På det sista varvet gjort en amerikanska en utbrytning som gick hem, medan vi som var kvar i klungan spurtade om en tredje plats. Jag låg med bra i spurten och kom tolva totalt. Trots att två svenskar kom precis före mig i mål så kände jag mig nöjd. Jag tycker att jag har fått en starkare slätåkning och blivit bättre på att spurta. 

   

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s