2:a Kermisloppet

Publicerat: 19 juli, 2015 i Uncategorized

Banan på dagens kermislopp innehöll det mesta, dvs kurvor, uppför, utför, kantvind, motvind och medvind. Liksom förra tävlingen så kände jag mig stark idag. Jag gick på nästan alla attacker, var med i utbrytningar men det var himla svårt att få de andra tjejerna att samarbeta. De attacker som jag inte gick på, höll typiskt nog. Jag spurtade om elfte platsen, kom tvåa på spurten och tolva sammanlagt.  Är nöjd med min prestation. 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s