Frisk

Publicerat: 13 juli, 2015 i Uncategorized

Turligt nog var det bara en kortvarig förkylning jag fick i torsdags. Idag kunde jag sticka ut på en fyra timmars distanstur runt Högbo, Ockelbo, Hamrånge, Trödje och hem till Valbo. Det kändes bra så jag lade in 10 st spurter, för att träningen skulle bli lite roligare och för att jag helt enkelt behöver bli bättre på att spurta. 

Vägen mot Ockelbo

Nu är iaf flygbiljetterna till Belgien bokade. Jag åker ner på torsdag, cyklar några Kermislopp och åker tillbaka den 28/7. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s