Många träningsdagar

Publicerat: 15 juni, 2015 i Uncategorized

Jag hade inget bättre för mig så tyckte att det kunde vara kul att ta reda på hur många dagar jag har tränat utan vila. Det visade sig att jag nu är inne på min 22:a träningsdag i sträck. Hade det här varit för ett halv år sedan, hade jag tyckt att det var helt sjukt mycket. Varför ska man träna så mycket utan vila? Det vet jag faktiskt inte men jag gör det eftersom min tränare säger så (och jag litar på att han vet hehe). Hittills har det fungerat bra men ibland känner jag mig sliten. Igår var jag så trött att jag höll på att somna i duschen efter träningen. Medan i lördags var jag så pass pigg att jag kan cykla 5timmar och 45 minuter på fm och ta en timmers löppass på em. 

Det ska bli spännande att se hur kroppen kommer att reagera när jag släpper på träningen inför landsvägs SM på linje som går helgen efter midsommar. 

kommentarer
 1. Martin S. skriver:

  I min värld låter det rätt konstigt att träna så många dagar i följd utan vila. Kroppen behöver återhämtning och det är under återhämtningen muskler byggs upp.
  Förmodligen är din coach ute efter en supersuperkompensation när du väl vilar i nån vecka. Då kommer kroppen äntligen ta till sig träningen och du hamnar på nästa nivå.

  Håll dig frisk..

  • Emmy Thelberg skriver:

   Så har jag också trott men antar att de dagar som jag har kört lugn distansträning har varit en slags vila. Det värkar ändå som att kroppen tar till sig träningen, eftersom jag har fått bättre testresultat 🙂 men som sagt det blir spännande att se hur jag kommer att reagera med ”riktig” vila. Tack jag ska försöka fortsätta att hålla mig frisk (peppar, peppar ta i trä).

 2. George skriver:

  Håller tummarna för dig på SM Emmy. Du är bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s