En sen sommartur

Publicerat: 10 juni, 2015 i Uncategorized

Jag avslutade skolterminen idag med en 5,5 h tenta som jag tror gick skapligt. Därefter var jag tvungen att stanna kvar i skolan sent för att fixa lite småsaker innan sommaren. Men nu har jag äntligen sommarlov!! Det är så fantastiskt skönt! 

Jag firade min ledighet med att sticka ut på en sen tre timmars tur med lvg-hojen. Det var så pass varmt att jag bara kunde cykla med kortbent och kortärmad trots att kl var runt halv tio. Jag cyklade en fantastiskt vacker runda runt Rosenhill, Ösmo, gamla Nynäsvägen och hem. Det var en klarblå himmel, fåglarna kvittrade för full hals och det doftade en blandning med nyklippt gräs och syren. Det var helt enkelt en fantastiskt kvällstur som jag startade sommarlovet med! 

   

     

kommentarer
  1. Gualberto Gonzalez skriver:

    Ohhh vad Vackert, GRATTIS på skoltermins avlutning och vi ses på Sollerön 😉
    /Gual

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s