Träning med tävling

Publicerat: 29 maj, 2015 i Uncategorized

För första gången på flera år så står jag frivilligt över en deltävling i långloppscupen, dvs det blir inget Långa Lugnet för mig imorgon. Det känns lite konstigt men istället får jag en tuff och hård träningshelg där även två landsvägstävlingar ingår. 

Idag tävlade jag Arlanda test track som är ett kort GP-lopp på en motorövningsbana. För mig gick dagens tävling ut på att göra så många ryck som möjligt. Det kändes konstigt att stå på startlinjen och inte ha som mål att vinna. Vi startade med damer juniorer och herrar sport. Det började bra med att jag gjorde det första rycket och därmed blev det fart i klungan. Efter att ha ryckt själv och hängt med andra som ryckte så tog jag ganska snabbt slut i bena. Tror att jag kom på fjärde plats. Det blev iaf en ett perfekt VO2max-pass med impulsträning. 

Imorgon står det tunga styrke intervaller (5/2, 10/2, 15/2, 5/2, 10/2, 15/2 min, 40 rpm på 5,5 kg) på schemat. Det finns en risk att jag kommer att vara härlig mör i bena tills på söndagens lvg-lopp i Nynäshamn 😉 där jag ska kötta som bara den. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s