vila

Publicerat: 25 maj, 2015 i Uncategorized

Igår var det första gången på 12 dagar som jag hade vilodag. Det kändes väldigt konstigt att inte bara vila utan att även vila på en solig helgdag. En sådan dag är annars perfekt för att köra en långdistans ute i solskenet. När min tränare sa att jag skulle vila, njuta av det fina vädret och äta en glass så trodde jag att han skämtade. Men jag ska inte klaga, för det var väldigt skönt att vila. Jag passade på att umgås med kompisar, plugga ute på gräsmattan och mumsa i mig en god ”white and strawberry” glass. 

Nu är jag mer än redo att ta tag i en ny, rolig och hård träningsvecka där VO2max står i fokus. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s