Lite väl optimistisk

Publicerat: 21 maj, 2015 i Uncategorized

Vissa saker lär man ser aldrig …

Jag var ledig från skolan idag och kunde därmed köra dubbla pass. Jag passade även på att gå till mataffären för att handla jord till mina chiliplantor. Som vanligt handlar jag betydligt mer än vad jag har tänkt mig. Tillslut slutade det med att jag hade gjort en riktig storhandling med en proppfull ryggsäck, två stora matkassar och en 40 L jordpåse. Fråga mig inte hur jag lyckades få med mig allt hem, för det vet jag knappt själv. Jag borde iaf fått en bragdmedalj för den presentationen. Nu har jag iaf jord så att det räcker till mina chiliplantor pluss ”lite” till.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s