Mot Skövde!

Publicerat: 8 maj, 2015 i Uncategorized

Det går ytterst få landsvägstävlingar denna månad så därför bestämde jag och min tränare Thomas att jag kan köra långlopp som en del av min träning. Därför sitter jag nu i bilen med mina föräldrar påväg till Skövde för att imorgon tävla Billigeracet. Det ska bli himla kul att tävla mtb igen! 

   

  

   

Eftersom det är en fyra timmars bilresa till Skövde så passar jag på att plugga inför en tenta som jag har på onsdag. 

kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s