En blöt historia 

Publicerat: 3 maj, 2015 i Uncategorized

Vilken blöt historia det var idag! 

Vi åkte inte banan innan start men fick höra att den innehöll kullerstenar. Eftersom det även regnade och glasögonen immade igen så var det lite spänt det första varvet. Det gick dock bra, bara en i klungan vurpade. Jag hade samma taktik idag som igår, dvs ta det lugnt de första 40 min och försöka komma med i utbrytning sen. Ärligt talat så kände jag stundtals nöjd med att bara klara av att vara långt fram i klungan, för det var betydligt svårare att hålla bra placering i den när det regnade. Successivt kände jag mig bekvämare och vågade på att göra attacker men fick aldrig med mig någon. De hade inga skyltar idag som visade hur många varv som det var kvar. Blev därför väldigt förvånad när de började spurta vid målrakan. Jag hade en instängd position så var helt chanslös så lite bitter var jag efter mål.

   

 

   

 

kommentarer
  1. Niklas Andersson skriver:

    Kul att du fått ihop en liten grupp! Trevlig läsning! Kör hårt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s