Första Kermisloppet

Publicerat: 1 maj, 2015 i Uncategorized

Det var roligt idag! Vi hann inte värma upp särskilt länge. Istället valde vi att stå långt fram vid starten för att inte komma efter det första vi gör. 

De första två varven gick snabbt med många attacker. Jag kände mig stark och försökte hela tiden vara långt fram för att vara beredd att hänga med. Tyvärr var jag inte med på utbrytningen som höll till mål. Eftersom att det största teamet var med i utbrytningen så gick det saktare i klungan men det blev ändå tempoväxlingar och på sista varvet blev en spurt. Jag kom 21:a av 51 startande. Jag är nöjd med mitt lopp och känner mig hyfsad bekväm i klungan trots att den var betydligt större än de som jag är van med i Sverige.   

Det kändes så pass bra idag så jag har bestämt mig för att tävla imorgon också. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s