Dagen innan 

Publicerat: 30 april, 2015 i Uncategorized

Efter en god middag bestående av potatis och kycklinggryta har vi haft en fantastisk intressant samtal med Carlee Taylor från team Lotto. Eftersom hon bor på samma boende som oss i natt så kunde vi passa på att fråga henne hur det är att cykla i ett tjejlag. Det viktigaste för henne är att det är bra trivsel i teamet, vilket det inte alltid är. Hon kommer från Australien och vid 18 årsåldern flyttade hon till andra sidan av kontinenten för att satsa på lvg. Genom att ha presenterat sig för olika team så fick hon in en fot och sen har hon klättrat till allt bättre team. Trots att Carlee är så pass duktig så tjänar hon pinsamt lite (om jag minns rätt så var det max 9’000€/år). Det var iaf väldigt roligt att prata med henne.   

Tidigare idag tog vi en timmes cykeltur för att väcka kroppen efter gårdagens resa. Jag cyklade även några impulser (5-40s) som jag brukar göra dagen före tävlingar. Imorgon börjar tävlingen kl 15.30 så vi behöver gå upp ganska tidigt om vi ska hinna få i oss frukost och lunch.   

Jag ser fram emot imorgon, det ska bli spännande att tävla här. Det ända jag vet om banan är att den är 5,3km lång och att vi ska köra 17 varv. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s