Belgien -here I comes!

Publicerat: 29 april, 2015 i Uncategorized

Oj vad häktiskt det har varit de senast dagarna! 

Idag på fm hade jag en viktig tenta och nu sitter jag äntligen på pendeln påväg till Arlanda för att senare idag åka till Belgien. Ni kanske kan tänka er vad jag har gjort på min vakna tid de senaste dagarna?! Det har blivit plugg, plugg och åter plugg, dessutom träning och minst sagt packning. Nu hoppas jag bara att det inte blir något signal- eller växelfel. 

  

När jag bestämde mig för att satsa på lvg så tog jag även beslutet att i perioder åka till Belgien och möta hård motstånd där. I vintras kom jag i kontakt med en annan cykeltjej som lustigt nog också heter Emmy (ni kan läsa mer om henne i hennes blogg: http://sophiemmy.blogg.se). Vi bestämde oss för att göra en Emmy-Emmy-turné i Belgien. På köpet fick vi med Malin som är klubbkompis med Emmy. 

Nu blir det alltså vår första period i Belgien. Det blir en tävling på fre och en på sön innan vi återvänder till Sverige på måndag. Jag återkommer om mer information om tävlingarna senare. Tjingeling! 

kommentarer
  1. Martin S. skriver:

    Väntat på nyheter om Belgien, nu får du köra som en tok. Ska bli skoj o höra rapport sen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s