Fotografering = jippi?

Publicerat: 26 april, 2015 i Uncategorized

Det var en sådan fantastiskt soligt väder idag, vilket var perfekt för dagens första uppgift.

Min cykelkompis Bang har en populär blogg http://rawness.se/blogg/bang/, där han bla skriver om träning. Han ska göra en intervju på mig och ville ha några foton så imorse blev jag ”modell” i några timmar. Jag har aldrig tyckt om att bli fotograferad. När jag var liten så fick de muta mig med godis för att ens få med mig på bild. Trots utan godis så lyckades Bang få en hel del bra foton på mig. Det här är några av bilderna från idag (utan redigering).

DSC02462 DSC02728 DSC02595 DSC02765 DSC02787 DSC02915 DSC02942

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s