Pollen

Publicerat: 22 april, 2015 i Uncategorized

Imorse var jag ute på en distanstur med min nya mtb från Pronghorn. Den kändes bra, ska bara ändra sadeln något så blir det perfekt. Det var väldigt fint i skogen, vitsippor överallt, kunde därför inte motstå att ta ett foto.

Jag kände mig yr och trött under träning, tror att det är allergi. Har hört att det är extra mycket pollen i luften nu när det är varmt och blåsigt så sannilikheten är stor att det är det som spökar. Nu har jag iaf varit och köpt antihistamin så förhoppningsvis kommer det att kännas bättre när jag sticker ut på andra träningspasset för idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s