Ny cykel och ny sponsor

Publicerat: 21 april, 2015 i Uncategorized

I söndags kväll fick jag besök av Miche, min sponsor från Pedalogerna. Han lämnade min nya mtb ”Pronghorn Emmy Edition” 😉 ,  bytte till ett snäpp bättre växelparti på lvg-hojen och tog med schyssta grejer från Spiuk (som är en ny sponsor för i år). Nu har jag två fantastiska cyklar, lätta cykelsskor, cykelglasögon och en tuff hjälm som ger ytterst lite luftmotstånd. Vilken lyx jag har! 

 

  

  

   

kommentarer
  1. Niklas skriver:

    Kul med nytt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s