Äntligen påsk!

Publicerat: 3 april, 2015 i Uncategorized

Oj, vad otroligt trött jag blev av förmiddagens styrkeintervallpass, som bestod av 6st 10 minuters intervaller på 40 rpm samt en timmes distans. Vilken tur jag har som kan vila upp mig på tåget påväg hem till familJen. Jag fick dessutom ett trevligt sällskap av min syster som klev på tåget i Uppsala. Hon var omtänksam och bjöd mig på en god och mättsam mellanmål, så nu börjar jag bli redo för löpturen som jag tänkte ta när jag kommer hem.  

 De senaste veckorna har jag tränat mer än någonsin. Nu för tiden lägger jag in distansträning efter mina intervallpass för att öka min uthållighet. Jag försöker köra dubbla pass så mkt som möjligt, vilket blir lättare nu när jag har påskledighet 🙂

Glad påsk på er! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s