Härliga cykeldagar

Publicerat: 23 mars, 2015 i Uncategorized

Kroppen fick sig en chock av kyla igår när vi kom hem till snötäckta Sverige. 

Jag blev verkligen bortskämd av värmen i Gran Canaria och alla de härliga berg som fanns där. Ni som har varit där, vet säkert att det inte går att undvika att cykla upp för bergen, då ön inpricip bara består utav dem. För mig var terrängen perfekt, för jag älskar verkligen berg. Känslan att successivt ta sig uppför berget och när man får njuta av utsikten på toppen är obeskrivligt. Bonusen är sedan serpentinsvängarna utför som är fantastiskt roligt att köra så snabbt som möjligt på. Dessutom är det kul att se bilisternas miner då man susar förbi dem hehe. 

Det blev många härliga timmar på cykeln där borta. Eftersom jag gjorde en hel del kvalitetsträning så blev det dubbla pass många av dagarna. På fm blev det främst intervaller och efter lunch blev det distans. Jag cyklade mycket på mina pulszoner så de flesta av passen cyklade jag själv men jag var aldrig ensam då det kryllade av cyklister. 

Just det, jag gjorde premiär med min nya lvg-hoj från Pronghorn! Den var grym, fick en bra känsla på en gång, kändes som att den var skapt för mig. Jag sitter inte lika upprätt på denna som jag har gjort på de tidigare cyklarna föregående år. kommentarer
  1. Martin S. skriver:

    Ser ju inte för pjåkigt ut. Skönt att du och cykeln levererar. Men du missade Kepsarna i helgen! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s