Gran Canaria

Publicerat: 15 mars, 2015 i Uncategorized

Snart får jag äntligen cykla och leka bergsget. De senaste veckorna har jag verkligen längtat till mitt cykelläger i Gran Canaria. Jag lyckades övertala mina föräldrar att följa med 🙂 de behöver semester och så känns det tryggt för mig att ha dem med. Pappa har dessutom sin cykel med sig så några av passen får jag då sällskap. Annars ska jag försöka hitta något gäng att cykla med. Det brukar iaf inte vara brist på cyklister i Gran Canaria.

Nu har vi fyllt på vattenflaskorna och ska snart ställa oss i slutet av kön för att gå ombord på planet. 

Vi hörs Sverige! kommentarer
  1. Martin S. skriver:

    Nice! Passa på o köra lite med free motion om inte annat! 🙂

  2. Niklas Andersson skriver:

    Härligt! Ha en rolig träningsvecka!

  3. Dag Bränfeldt skriver:

    Kan du kontakta mig. Jag har ett önskemål/förslag från Billingeracet.//Dag Bränfeldt Skövde CK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s