Ny säsong och motivation med nya mål

Publicerat: 31 januari, 2015 i Uncategorized

Som jag tidigare har nämnt kommer cykelsäsongen 2015 se annorlunda ut för mig.

Inför kommande två år ska jag lägga fokus på landsväg med målet att kvalificera mig till OS i Rio. Ett led i min satsning är att gå ner i studietakt för att öka möjligheten att nå min målsättning. Jag kommer också att ta mig ner till Belgien och cykla några tävlingar där, för att utveckla mig som cyklist och öka möjligheten att komma med i landslaget. Satsningen på lvg innebär att jag kommer delta i färre deltävlingar i långloppscupen jämfört med tidigare år. En annan stor nyhet är att jag har inför den här säsongen bytt cykelmärke till Pronghorn.

Med full av motivation tar jag mig an det nya året!

kommentarer
  1. Oliver skriver:

    Lycka till lillmästar’n!
    Vi syns snart på fina, torra vägar!
    Kram /;-)li

  2. Martin S. skriver:

    Det kommer bli grymt! Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s