Idrottsgalan

Publicerat: 23 januari, 2015 i Uncategorized
Har tänkt skriva på bloggen ett tag nu men har inte haft någon ork pga hög feber och magsjuka men nu är jag iaf feberfri.
I måndags kväll var en väldig speciell kväll för mig. Jag var nämligen på idrottsgalan för första gången. Grymt häftigt var det. Vi (jag och andra elitidrottsstipendiater) kom till Globen via buss från Bosön där vi tidigare var på läger. Efter att ha gått in och hängt av oss kläder så fick vi gå på röda mattan, en speciellt känsla måste jag säga. Därefter var det mingel med alla kändisar innan vi fick gå ner till borden i ”arenan”. Jag fick sitta vid bord 66 som var bredvid mittgången mot scenen så det var minst sagt ett bra läge. Innan tv-sändningen började fick vi elitidrottstipendiater gå upp på scenen och ta emot diplom och bli fotograferade. Jag var himla glad att jag inte ramlade när jag skulle gå upp. Trappan var av glas, det fanns inget räcke, jag hade höga klackar (är inte van med det) och så kände jag mig lite febrig. Men som sagt jag lyckades utan missöden 🙂
Kvällen var grym häftig, hade bra sällskap, fick god mat och det var häftigt att se alla kända ansikten från tv. Efter tv-sändningen var det efterfest. Om jag inte hade känt mig febrig så hade det varit roligt att stanna kvar men nu var det som det var.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s