Semester i New York

Publicerat: 8 januari, 2015 i Uncategorized

Det är svårt att förstå att vi bara för några timmar sedan var I New York vid alla skyskrapor. Det var grymt häftigt där med allt liv och rörelser. Malin hade varit duktig och planerat hela resan så det var bara att hänga med. Vi såg på alla kända byggnader mm som man bör se. Dock drog vi alla en lättnaden suck när vi kom ut från Naturhistoriska museet;) Det var dåligt syre, väldigt varmt och fullt med döda djur där inne i den maffiga byggnaden. Jag och mina familjemedlemmar är på den punkten så lika, vi är verkligen inga kulturmänniskor  av oss. Något av det bästa/roligast vi gjorde var att gå på central park, lyssna på operan samt tittade på NHLmatchen som New York rangers vann.

Det blev inte så mkt träning där som jag hade hoppas men fick iaf röra på mig en hel del när vi var och kikade på allt. Nu känner jag mig väldig taggad på att träna hårt och äta rätt kost.

Kom hem igår kväll men konstigt nog har jag än inte fått jetlag, vilket är grymt skönt. I förmiddags blev det en timmes cykel. Sen har jag gått i skolan och därefter hunnit med ett till träningspass så nu är jag back on track!

IMG_1998.JPG

IMG_2002.JPG

IMG_2028.JPG

IMG_2041.JPG

IMG_2250.JPG

IMG_2257.JPG

IMG_2106.JPG

IMG_2303.JPG

IMG_2382.JPG

IMG_2145.JPG

IMG_2143.JPG

IMG_2384.JPG

kommentarer
  1. Niklas Andersson skriver:

    Låter som en häftig resa! Och jag är riktigt avundsjuk på att du fick gå på hockeyn!
    // Niklas

    • Emmy Thelberg skriver:

      Ja det var riktig häftigt. Haha jag är inte så speciellt hockeyintresserad om det inte handlar om Brynäs 😉 men det var faktiskt grymt coolt med NHL-matchen 🙂 … borta bra, hemma bäst 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s