Skidläger i Idre

Publicerat: 13 december, 2014 i Uncategorized

Vad tiden har rullat snabbt fram, nu är det redan Lucia och det är bara 11 nätter kvar till Jul.

För två veckor sedan var jag i Idre och åkte längdskidor men min gamla skidklubb. Vanligtvis brukar hela min familj följa med på detta läger men denna gång var det bara jag så det kändes lite ovant. Jag hjälpte där till som tekniktränare både på klassiskt och skate teknik. Det var fantastiskt kul att se utvecklingen på barnen och de vuxna som jag hjälpte. Vi hade det riktigt lyxigt där, vi fick åka skidor två gånger om dagen, njöt av helpension och trevlig umgänge. Det blev även lite kortspel 🙂

IMG_1796[1]

IMG_1789[1]

IMG_1797[1]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s