Cykelstyrka

Publicerat: 24 november, 2014 i Uncategorized

Sådana här dagar är jag jätteglad att jag har en testcykel så att jag slipper träna ute i kolmörkret, bli dyngblöt av regnet och huttra ihjäl av kylan (ok nu kanske jag var lite drastiskt). En annan fördel med testcykeln är att det är perfekt att köra styrkeintervaller på den. Det är bara att lägga på några flera kg/växlar så får bena en riktig bra träning. När man cyklar lugnt så kan man dessutom titta på tv samtidigt. Kan det bli mycket bättre än så? Haha jag skulle nog vara en perfekt försäljare av testcyklar ^^

Idag var faktiskt första riktiga styrkepasset på cykel för i år så jag kommer nog få skaplig träningsvärk imorgon.

kommentarer
  1. Martin S. skriver:

    Härligt. Men du glömde wattsiffrorna! 😉

    PS. Var är headerbilden? 😦

  2. Stefan Jansson skriver:

    Är det inte väldigt tråkigt att cykla på en testcykel? Jag har en motionscykel hemma, men jag använder den aldrig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s