En intensiv avslut på viloperioden.

Publicerat: 2 november, 2014 i Uncategorized

Sitter nu på upptåget påväg hem till Haninge och ”vilar ut” mig efter att ha varit hemma hos familjen under allhelgonahelgen. Det blir väldigt intensivt att träffa hela familjeskaran, mycket ljud på en gång. När vi träffas så gör vi allt tillsammans, tränar tillsammans, äter tillsammans, har filmkväll tillsammans osv. Även om man skulle låsa in sig på sitt gamla rum så är det aldrig lika tyst som det kan vara hemma hos mig.

Idag var vi vid sommarstugan och fixade lite på tomten. Medan pappa höll på att ta bort mossa på trädgården och mamma var inne och grejade med något, så gick och sprang jag och mina två systrar en långrunda upp för den högsta punkten vid Malmjärn.

IMG_1728.JPG

Det är så skönt att komma ut och röra på sig, speciellt när jag knappt har tränat något de senaste två veckorna. Nu när cykelsäsongen har tagit slut, har jag haft en fjorton dagars lång men efterlängtat viloperiod. självklart blev det ändå lite träning, annars får jag abstinens.

Imorgon får jag äntligen börja träna på ”riktigt”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s