MTB adventure i Södertälje.

Publicerat: 18 oktober, 2014 i Uncategorized

Sista tävlingen för säsongen blev en härlig vinst. Jag tävlade MTB adventure i Södertälje idag. Det var en rolig men tuff bana bestående av tre snarlika loopar. Jag tog det lugnt från start men kände att det gick för sakta så lade in en till växel, för att försöka dra ikapp klungan framför. Efter samarbete med några fler cyklister så var vi ganska snabbt ifatt dem. Den första loopen var lättåkt men eftersom den bestod av en hel del backar så blev vi tillslut bara ett gäng på cirka sex personer.

Kände mig rejält trött i bena när vi gav oss ut på andra loopen som var mer tekniskt med lera och lite klipphällar. Tanken på två till loopar var tufft men jag visste att det även var jobbigt för grabbarna. Orkar dom så orkar jag! Märkte att en efter en inte orkade hålla vårt tempo och tillslut var det bara jag och två cyklister till kvar i klungan. Men även jag tog slut efter drygt tre mil körda.

Fick cykla själv i två mil men eftersom sista loopen var samma bana som andra så hade jag folk framför mig som jag kunde jaga och varva, vilket var roligt. När det var en mil kvar till mål, kom två cyklister ifatt mig och jag kunde äntligen få draghjälp.

Som sagt var banan rolig med varierande terräng, många långa och krävande backar och nästan ingen vila. Man var verkligen förtjänat av de goda bullarna och lasagnen efter målgång.

Tusen tack Oliver, för skjutsen idag! 🙂

kommentarer
 1. Martin S. skriver:

  Grattis till vinsten och ett fint lopp! Och återigen för samarbetet även om du var lite väl hetsig på första varvet. 😉

  Bra säsong för dig!

 2. Martin S. skriver:

  Grattis till vinsten och ett fint lopp! Och återigen för samarbetet även om du var lite väl hetsig på första varvet. 😉

  Bra säsong för dig! 🙂

 3. Alex skriver:

  Bra cyklat idag! Tack för sällskapet! /Alex (CKX)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s