höstrusk

Publicerat: 16 oktober, 2014 i Uncategorized

Det var fruktansvärt kallt när jag cyklade mtb ute i regnet i eftermiddags/kväll. Efter två timmar var fingrarna som is och jag var glad att jag inte tog den lite längre turen. Fick stå i duschen ett bra tag för att få tillbaks värmen. Jag känner mig ändå psykisk stark som gav mig ut i höstrusket.

Det har blivit mycket distans träning på landsväg de senaste veckorna och eftersom jag ska tävla mtb adventure i Södertälje nu på lördags så blev det mtb idag. Blir även lite mtb med impulser imorgon, för att väcka kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s