Som packade sillar i min etta

Publicerat: 13 oktober, 2014 i Uncategorized

Har haft fullt hus hemma i helgen. Hela familjeskaran kom i fredags eftermiddag och sov över till lördagen. Jag hade förbered en go middag med potatisgratäng, tjälknöl, rödvinsås och nybakad bröd som gick väl hem. Vi hade det trevligt men trångt i min etta. Hanna (min yngsta syster) fick dela säng med mig, Malin fick samsas med mamma i bäddsoffan och pappa han fick sova på en luftmadrass.

IMG_1608.JPG
På lördagen skulle Hanna springa en strecka i världens största stafett, 25-manna. Som man hör på namnet så är det 25 st med i varje lag och med nästan 400 lag startande så kan ni förstå att det blev en hel del orienterare ute i Haninges skogar. Malin och mamma sprang en Ö8 som är en av de svårare banor man kan springa om man inte är med i något lag. Det gick bra för dem, alla hittade tillbaks 😊

IMG_1631.JPG

IMG_1629.JPG

IMG_1618.JPG
Medan de var ute och sprang i skogen så tog jag med pappa på en vacker långtur med landsvägshojen. Vi cyklade bland annat gamla Nynäsvägen, Ösmo och Sorunda. Vi hade det fantastiskt tur med vädret, strålande sol så Stockholm bjöd på sin vackraste sida.

IMG_1634.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s