Vart tog dagen vägen?

Publicerat: 29 september, 2014 i Uncategorized

Efter en intensiv skoldag som avslutades med en spänningshuvudvärk så var det otroligt skönt att komma ut i friska luften och gå en skön och lugn promenad. Jag hann komma ut lagom till skymningen så det blev en fantastiskt vacker promenad och värken som jag hade blev som bortblåst.

20140929-232231-84151634.jpg
Det är konstigt hur snabbt dagarna går, de bara svischar fram. Ofta känns det som att man inte gör något vettigt men om man sedan tänker efter så har man ändå gjort en hel del.

Exempelvis så gick jag idag upp halv 7 för att äta frukost byta om och springa till bussen som gick kl 7.13. Efter att ha tagit vara på halvtimmen i bussen med att plugga barntandvård så började skoldagen med att undersöka och behandla en patient.
Det tog längre tid än planerad så missade en del av min lunchrast (tur att jag ibland kan äta snabbt).
Sen hade vi en demonstration om proteser (”löständer”), som är mer komplicerad än vad man kan tro men ändå rätt intressant. Den här gången hade läraren missbedömt tiden och vi slutade mer än en halv timme försent.
Sen var givetvis även bussen en kvart sen men jag var inte bitter. På hemvägen brukar jag ha som vana att gå igenom mail, planera och lägga in påminnelser och så i mobilen.
När jag väl kom hem så blev det mellis innan den välbehövliga promenaden.
Sen lagade jag en god fiskgryta som jag åt tillsammans med fullkornsris och kålsallad. Det är avkopplande att laga mat men jag förstår inte hur det kan bli så mycket disk… Känns ibland som att det ända jag gör är att diska. Har iaf kommit på att det då är perfekta tillfällen att ringa till släkt och vänner 🙂
Sen har jag gjort lite småsaker (men det blir alldeles för lång text om jag ska skriva precis allt). Som ni märker så har man ändå gjort en hel del på en dag!

Nu ska jag borsta mina tänder och få en efterlängtat sömn. Imorgon är jag ledig på fm så då blir det lite sovmorgon innan jag tränar ett lugnt två timmars pass på cykel i det härliga höstvädret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s