Inte för de mörkrädda!

Publicerat: 19 september, 2014 i Uncategorized

Sprang Rudan Night Trail igår kväll, en rolig löpartävling i Rudans skogar på smala singeltracks. Eftersom klockan var 20.15 när starten gick, så var det bläcksvart men arrangörerna hade satt upp reflexer som markerade banan och lystes upp av löparnas lampor.

20140919-104319-38599825.jpg
Redan vid start fick en tjej en lucka före mig. Jag skulle ha kunnat pressa mig för att hänga med henne men kände att jag ville göra mitt lopp. Höll därför ett jämt tempo från start. Vid cirka 3 km (som var halva bansträckningen) så började jag närma mig henne. Kom aldrig helt ikapp och var i mål 13 s efter.

Som sagt var det väldigt kul att springa igår och spännande när det var mörkt, för man inte kunde se hur stigen skulle bli längre fram. Istället fick man hela tiden ha koll vart man satte fötterna så att man inte skulle snubbla på rötter och stenar.

20140919-104414-38654125.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s