Årets sista dopp

Publicerat: 13 september, 2014 i Uncategorized

Förra veckan var det skolstart, så nu är jag inne på sjunde terminen av tio (shit vad tiden har gått snabbt). Det var roligt att träffa klassen igen och faktiskt skönt att få börja plugga, för det blir automatiskt mer struktur i livet. Sen är det också skönt att komma hem till lägenheten och få styra över sitt. Det första jag gjorde var faktiskt att måla en fondvägg i en fin lila-röd färg. Är himla nöjd med resultatet, rummet fick ett mer djup och blev mycket mysigare.

20140913-225007-82207988.jpg
Tog tog det ganska lugnt förra veckan med högintensiv träning. Detta pga att jag har haft ögonproblem och inte ville riskera något förrän jag visste vad orsaken var. Missade därför en rolig träningstävling i Rudan så fick istället känna på hur det är att vara en åskådare.

20140913-230750-83270480.jpg

20140913-230849-83329452.jpg
Hur som helst så var det inget allvarligt med mina ögon, så har därför kunnat träna på igen som vanligt. Körde tuffa intervaller idag på landsvägshojen med starka pappa i släptåg. Tog sen årets sista dopp i 16 graders kallt vatten. Fy fan vad kallt det var!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s