Finnmarksturen

Publicerat: 10 augusti, 2014 i Uncategorized

Vi gick upp tidigt idag, då starten till Finnmarksturen redan gick kl 10 i Ludvika.

Min taktik på tävlingen var att köra hårt från början och hänga med så länge som möjligt samt undvika dra klungan.

Starten gick bra och jag låg etta upp för första långa backen. Sen tog det stopp för mig, jag lyckades inte hänga med Jennie och Hanna. Tappade en hel del på bara några kilometer. Hamnade efter ett tag i en lagom snabb klunga men vurpade vid en kurva så att både styret och sadeln vred sig (grymt irriterande). Hamnade då i ingenmansland tills ett stort gäng, där Felicia var med i, kom ikapp mig. Hon var sedan som en igel på mig men då jag började känna mig stark igen så kunde jag trycka på vid backarna. Hon tappade men kom ikapp men tillslut då det bara var någon kilometer kvar fick jag en lucka som höll till mål. Hamnade på en tredje plats.

Är besviken på min prestation men kan dock ta med mig hem att jag kände mig stark i de tuffa backarna sista milen på banan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s