Semester

Publicerat: 9 augusti, 2014 i Uncategorized

Efter att ha ätit en smarrig frukost sitter jag nu på sommarstugans veranda och blickar ut mot sjön som reflekteras av solens strålar. Melodikrysset blandas med fågelkvitter i bakgrunden samtidigt som grannarna börjar vakna till liv. Föräldrarna och Malin har nyss kommit tillbaks efter en långpromenad. Själv hade jag en efterlängtat sovmorgon till kl 8:30, för nu har jag äntligen fått semester!

20140809-101427-36867009.jpg
Visserligen hade jag det superbra på sommarjobbet på Folktandvården i Slottstorget men det ska bli skönt med lite ledighet innan skolan börjar om tre veckor.

Jag har jobbat när det har varit som varmast under sommaren, vilket har varit perfekt eftersom det då har varit alldeles för varmt för att träna. Träningspassen har istället blivit på kvällarna då det har varit lite svalare.

Den här veckan har jag bland annat cyklat intervaller bakom en moppe för att få upp min speed inför de kommande tävlingarna.

Imorgon blir det Finnmarksturen i Ludvika och på måndag bär det av till Sälen för lite semester med familjen, för att sedan avrunda helgen med att tävla CykelVasan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s