Silverpeng

Publicerat: 31 juli, 2014 i Uncategorized

Nu har det gått några dagar sen jag tävlade SM nere i Allingsås. Som de flesta vet så krockade det med Engelbrektsturen som är en deltävling i långloppscupen, vilket var synd. Hur som helst så blev SM ändå ett bra arrangemang med en rolig bana som innehöll allt. Banan kändes väldig internationell med alla långa backar och kurviga singeltracks, vilket passade mig bra.

Det var väldigt varmt denna dag så jag hade förberedd mig med vätskeersättning och mycket vatten. Vi startade som vanligt med killarna så det blev snabb fart från början. Jennie Stenerhag lyckades få några killar mellan mig och henne så hon fick en lucka nästan på en gång. Jag låg tvåa och hamnade i klungan bakom henne men lyckades aldrig komma ikapp trots att kroppen kändes lätt och att bena svarade. Jag hade en svacka vid ca halva sträckan och tappade på min klunga som jag åkte med. Sen kände jag mig riktig stark igen men då var det försent. En sådan här gång märker man hur stor skillnad i tid det blir med att köra i en klunga eller inte.

Jag måste ändå säga att jag är nöjd med min andra plats med tanke på att Jennie är riktig stark i år men däremot är jag besviken på mig själv att jag tappade på klungan som jag cyklade med.

Imorgon åker jag till Härnösand med familjen, eftersom min klubb arrangerar svenska cupen i xco. Vi kommer då även passa på att träffa släkt och vänner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s