SM och värmebölja

Publicerat: 23 juli, 2014 i Uncategorized

I måndags började jag mitt sommarjobb på Folktandvården i Gävle. Det är roligt på jobbet. Jag får se och lära mig mycket av tandläkarna på kliniken, samt så får jag göra en hel del moment själv, så tiden går snabbt på dagarna. Visserligen jobbar jag bara 50-70 %, vilket känns som att man nästan har semester. Jag har gott om tid för att träna, bada och sola.

När jag kom hem från jobbet idag så stack jag ut på ett lugnt träningspass på mtb. Vilken hetta det var!! klockan var halv fyra men ändå var det 29 grader ute. Tänkte att det är lika bra att vänja sig med att träna i sådan här värme då det kommer var lika varmt i helgen och på det stundande SM i långlopp.

Apropå SM så tävlade jag som sagt SM i xco i söndags, vilket är en disciplin jag inte satsar på. tyckte det var en kul grej att göra. Tävlingen gick hyfsad bra med tanke på att jag hade en tung träningsperiod dagarna innan. Efter att ha cykla 7 varv på en drygt 3 km kort men tuff bana så hamnade jag på en femte plats. Nu ser jag fram emot kommande helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s