Familj som ställer upp i vått och torrt.

Publicerat: 30 maj, 2014 i Uncategorized

Eftersom jag har en viktig tenta på måndag så tänkte jag egentligen inte skriva något på bloggen denna vecka. Men nu känner jag bara för att berätta för världen 😉 vilken underbar familj jag har som ställer upp för mig i vått och torrt.

Jag hade tänkt åka tåg hem till Valbo idag för att sedan imorgon åka till Falun och tävla långa Lugnet. Typiskt nog går inte pendeln som den ska och inga tåg går heller förbi Arlanda. Jag var vaken länge igår kväll för att lista ut hur jag smidigast skulle ta mig hem till familjen med cykel och allt. Det lutade tillslut på att hyra en bil men idag på morgonen ringer mamma och säger att hon och Malin kommer till Stockholm för att hämta mig, är så tacksam! Dessutom kommer pappa att lämna mig på söndag. Jag har verkligen fantastiska föräldrar. Jag tänker inte rabbla upp allt de gör för mig, skulle bli en alldeles för lång text (och det har jag inte tid med).

Ska packa nu så att de inte behöver vänta på mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s