Borta jättebra men hemma är ändå hemma!

Publicerat: 22 april, 2014 i Uncategorized

Nu är jag äntligen hemma. Jag har haft 11 fantastiska dagar i Frankrike där jag har fått massvis med cykelmil i bena och fått bra backträning. Ett stort tack till Alema Products of Sweden och Härnösands CK som har gjort denna resa möjligt!

Jag har oroat mig någon dag med hur jag skulle få all packning inklusive cykeln med mig hela vägen hem. Första biten med pendeln skulle inte vara några problem men att sedan bära på en tung väska, en ryggsäck och en cykelväska (utan hjul) i en kilometer var jag mer oroad för. Fick ett tips från min syster att montera ihop cykeln när jag skulle komma fram med pendeln. Tyckte det var en bra ide, eftersom det är lättare att rulla packningen än att bära på den. Knappt en timme efter att jag kom fram med pendeln så lyckades jag få med mig all packning hem.

cykelmek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s