En helt perfekt Dag!

Publicerat: 17 april, 2014 i Uncategorized

Vi har haft en perfekt dag som avslutades med en fantastisk trerätters måltid i en riktig liten mysig fransk restaurang i staden Rodez. Det blev lokala rätter. Jag kände mig modig som valde sniglar som förrätt och när jag väl fick ut snigeln från skalet så blev jag positiv överraskad.

Imorse blev det en snabb frukost innan en kort löprunda på små grusvägar för att väcka bena innan dagens cykling. Vi hade planerat att vara ute och cykla i återhämtningsfart två timmar men det blev lite längre så vi fick se och uppleva otrolig vyer och fantastiska utsikter. Vi cyklade till vad vi har fått höra ska vara Frankrikes vackraste by (kommer dock inte ihåg namnet). Där stannade vi på ett fik och åt crepes, jag mumsade i mig en smarrig crepes med karamellsås.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s