Ett tufft långpass

Publicerat: 15 april, 2014 i Uncategorized

Är nu väldigt trött i bena. Var tidigare idag ute på en långtur på 13 mil med Bleckur, Edin, Isak och förstås Angelica. Det blev en lugn tur för grabbarna medan Angelica och jag fick slita för att hänga med, speciellt i backarna. Jag hade en medelpuls på 65 % vilket inte är särskilt mycket men däremot var bena trötta. Den effektiva träningstiden blev 5h och 5 min och totala höjdmeter blev ca 2300.

Vi cyklade förbi fantastiska vyer med berg och dalar, gamla stenhus och byar, gröna ängar och äppelträd som blommade för fullt. Som ni förstår så var det helt fantastiskt! Jag lyckades ta några foton medan jag cyklade men tyvärr blev det inte så mycket på landskapen så de bilder som syns här nedan är både från idag och från det lugna ”fikapasset” igår där också Jesper och Linnea var med och cyklade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s